Privé
residenties.

We zoeken de wereld af naar de meest verfijnde en zeldzame materialen en combineren deze met passie om onvergetelijke ervaringen te creëren. Volgens ons kan deze ervaring alleen worden gerealiseerd als een omgeving volledig is gepersonaliseerd voor degenen die erin wonen. Bij Zijlstra Interiors begrijpen we hoe je dit soort interieurs maakt.

Comfort
in stijl.

We zijn toegewijd om uitzonderlijke, comfortabele en op maat gemaakte interieurs te leveren die blijvend plezier bieden. Elk project – klein of groot – wordt naadloos uitgevoerd met een fraaie afwerking. Met ons eigen ontwerpteam en hoogwaardige productiefaciliteit begeleiden wij uw project, van visie tot productie.

Product
advies.

We zijn gepassioneerd in alles wat we doen en eerlijk over hoe we onze producten leveren. Onze diepgaande kennis van het combineren van de juiste materialen, textiel en texturen stelt ons in staat om u het beste advies te geven.

Design
studio.

Ons ontwerpteam is gespecialiseerd in het omzetten van de visie en stijl van de klant in elegante en unieke interieurs. We werken samen met wereldberoemde architecten en naast de keus uit hoogwaardige eindproducten, kunnen we ook volledig op maat gemaakte meubels of een compleet interieur voor u ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Tailor
made.

Elk interieur is een meesterwerk dat uitsluitend op bestelling voor u wordt gemaakt door ons team van hoogopgeleide vakmensen.

Klaar voor een nieuw project?