Elegante Contessa stoel van BWElegante Contessa stoel van BW
Elegante Contessa stoel van BWElegante Contessa stoel van BW
Elegante Contessa stoel van BWElegante Contessa stoel van BW

BW | Contessa

De Contessa  fauteuil wordt gekenmerkt door zijn fijne verhoudingen en goed doordachte details. De elegante fauteuil kan worden geplaatst als een opvallend hoogtepunt bij de open haard, maar is even aantrekkelijk wanneer hij wordt gecombineerd met een groot aantal bankmodellen. In combinatie met de hoge rugleuning van de stoel Conte en het bijpassende krukje maakt Contessa een bijzonder imponerende indruk.

Creëer uw eigen stijl
Deze fauteuil van BW Bielefelder Werkstätten kan naar uw eigen voorkeur worden samengesteld. U heeft de keuze uit verschillende breedtes en hoogtes van de armleuningen. Daarnaast bieden we een ruime selectie aan diverse materialen en hoogwaardige afwerkingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag direct een offerte aan

Merk

Handmade with passion. Ontdek de tijdloze perfectie van Bielefelder Werkstätten (BW). De passie voor vakmanschap komt tot leven in elk klassiek meubelstuk, dat zorgvuldig met de hand wordt vervaardigd. Door samen te werken met vooraanstaande ontwerpers verfijnen zij een stijlvolle esthetiek die resulteert in meubelstukken die geliefd zijn gedurende vele generaties. Ontdek de unieke meubels van BW bij Zijlstra Interiors, waar vakmanschap en tijdloos design samenkomen voor blijvende schoonheid.

Designer

Slim, eenvoudig en harmonieus – de ontwerpen van Edgar J. Reuter worden gekenmerkt door hun minimalistische en zeer esthetische lijnen. Deze tijdloze en klassieke stukken zijn perfect in balans en hebben een subtiele elegantie, waardoor ze kunnen worden gecombineerd met een scala aan zeer verschillende interieurstijlen.

Specificaties
Merk: BW Bielefelder Werkstätten
Product: Contessa
Designer: Edgar Reuter
Overige informatie: de fauteuil kan geheel naar wens samen worden gesteld

Gerelateerde
Producten

Bielefelder Werkstätten staat bekend om zijn topkwaliteit handgemaakte meubelstukken. Met het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken vinden ze de perfecte balans tussen tijdloos design en hedendaagse elegantie. Ze gebruiken duurzame materialen en streven naar minimale milieu-impact, zodat hun meubels niet alleen lang meegaan, maar ook de planeet sparen.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van BW Bielefelder Werkstätten in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
Showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.