Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste
Treca Paris - AugusteTreca Paris - Auguste

Tréca | Auguste Bed

Het Auguste-bed biedt een complete slaapervaring door zorgvuldig ontworpen combinaties van bedbodem, steunmatras, ondermatras en topmatras. Tréca’s vakmanschap komt tot leven in het delicate werk van onze naaisters en borduursters, die het Gressey-hoofdeinde van Charles Tassin bekleden met een unieke stof, net zoals de bedbodem en de steunmatras. De Fleurs d’Eau-stof, ontworpen door Pierre Frey in samenwerking met het Louvre, straalt de inspiratie van Egyptische kunst uit en is verrijkt met met de hand gemaakt borduurwerk. Dankzij hoogwaardige materialen, exclusieve stoffen en bijzondere samenwerkingen wordt Auguste een waar meesterwerk.

Een bed volledig naar uw wensen
Bij de creatie van het Auguste-bed is elk detail zorgvuldig overwogen, van de keuze van materialen zoals Arles-merinowol, koninklijke alpacawol en zijde tot meer dan 100 stappen in het productieproces. Van het snijden van materialen tot het maken van veren voor de steunmatras en het bedlinnen, tot aan de kwaliteitscontrole, biedt Auguste ongeëvenaard comfort en vakmanschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showrooms in Limmen of Palma de Mallorca, waar onze interieurontwerpers u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag direct een offerte aan

Merk

Ontdek het verfijnde assortiment van Tréca bij Zijlstra Interiors, de officiële dealer in Nederland van dit toonaangevende Franse merk in hoogwaardige bedden. Tréca Paris staat bekend om haar luxe matrassen, volledig vervaardigd in Frankrijk, met zorgvuldig geselecteerde materialen voor een perfecte combinatie van stijl en comfort. Ervaar premium en duurzame nachtrust met Tréca bij Zijlstra Interiors.

Designers

Creatieve samenwerkingen vormen de kern van Tréca’s werkwijze. Het bedrijf heeft altijd samengewerkt met creatieve partners, of het nu gaat om design, tapijten of stoffen. Zoals bijvoorbeeld Annette Lang en Andreas Weber. Als lid van het Comité Colbert, opgericht in 1954, een vereniging van Franse fabrikanten van luxe producten en culturele instellingen, is het merk een toegewijde en invloedrijke vertegenwoordiger van het Franse ‘art de vivre’.

Gerelateerde
Producten

Ontdek het vakmanschap van Tréca. Elk detail draagt bij aan het streven naar perfectie. Exclusief met de hand vervaardigd in Frankrijk, met zorg genaaid, gestoffeerd en opgevuld, vergt het maken van een matras beheersing van vele vaardigheden, maar bovenal vereist het tijd. Tijd is kostbaar om van elk matras een meesterwerk van Frans vakmanschap te maken. Volmaakt in elk opzicht, tot in de kleinste details.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van Tréca in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
Showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.