Showroom Limmen.

Van visie tot realiteit. Laat u inspireren en adviseren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren, of u nu uw jacht of huis wilt opknappen, of gewoon op zoek bent naar iets unieks.

Zijlstra Interiors heeft in de afgelopen 80 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het creëren van de mooiste op maat gemaakte interieurs en het verlenen van diensten aan een wereldwijd klantenbestand. In onze showroom in Limmen vindt u een uitgebreid assortiment stijlvolle producten en samples van ’s werelds meest exclusieve en luxueuze interieurmerken, zoals Giorgetti, Verzelloni en Keijser & Co.

De showroom in Limmen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, en op zaterdag alleen op afspraak. Neem gerust contact met ons op voor een bezoek aan de showroom of kom langs tijdens de openingstijden.

Showroom
Limmen.

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.

Openingstijden

Maandag
8:30u – 17:00u
showroom gesloten
Dinsdag
8:30u – 17:00u
Woensdag
8:30u – 17:00u
Donderdag
8:30u – 17:00u
Vrijdag
8:30u – 16:30u
Zaterdag
10:00u – 15:00u
alleen op afspraak
Zondag
Gesloten

Route.