Elegante Cara stoel van BWElegante Cara stoel van BW
Elegante Cara stoel van BWElegante Cara stoel van BW
Elegante Cara stoel van BWElegante Cara stoel van BW
Elegante Cara stoel van BWElegante Cara stoel van BW
Elegante Cara stoel van BWElegante Cara stoel van BW

BW | Cara

De Cara eetkamerstoel opent een volledig nieuwe dimensie van comfortabel zitten. Of het nu met of zonder armleuningen is, de elegante eetkamerstoel combineert de beste kenmerken van het op design gerichte merk: uitstekende functionaliteit, superieur comfort, compromisloze kwaliteit en stijlvol design. De verfijnde vormgeving, die nog verder wordt benadrukt door het optionele draadonderstel, maakt Cara tot een werkelijk buitengewoon zitobject.

Creëer uw eigen stijl
Deze eetkamerstoel, de Cara van BW Bielefelder Werkstätten, kan naar uw eigen voorkeur worden samengesteld. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen voor de stoel in zijn geheel en voor het zitgedeelte. Daarnaast bieden we een ruime selectie aan diverse materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag direct een offerte aan

Merk

Handmade with passion. Ontdek de tijdloze perfectie van Bielefelder Werkstätten (BW). De passie voor vakmanschap komt tot leven in elk klassiek meubelstuk, dat zorgvuldig met de hand wordt vervaardigd. Door samen te werken met vooraanstaande ontwerpers verfijnen zij een stijlvolle esthetiek die resulteert in meubelstukken die geliefd zijn gedurende vele generaties. Ontdek de unieke meubels van BW bij Zijlstra Interiors, waar vakmanschap en tijdloos design samenkomen voor blijvende schoonheid.

Designer

Michael Schneider: “Ik zie het als een uitdaging om producten te creëren die zowel uniek als mooi zijn en ook daadwerkelijk functioneren. Ik heb mijn doel bereikt wanneer de door mij ontworpen producten prettige hulpmiddelen worden die men elke dag opnieuw graag gebruikt.”

Specificaties
Merk: BW Bielefelder Werkstätten
Product: Cara
Designer: Michael Schneider
Overige informatie: de eetkamerstoel kan geheel naar wens samen worden gesteld

Gerelateerde
Producten

Bielefelder Werkstätten staat bekend om zijn topkwaliteit handgemaakte meubelstukken. Met het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken vinden ze de perfecte balans tussen tijdloos design en hedendaagse elegantie. Ze gebruiken duurzame materialen en streven naar minimale milieu-impact, zodat hun meubels niet alleen lang meegaan, maar ook de planeet sparen.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van BW Bielefelder Werkstätten in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
Showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.