Fotograaf Onne van der Wal

Super
Jachten.

In samenwerking met gerenommeerde scheepswerven en ontwerpers heeft Zijlstra Interiors de meest bijzondere interieurs voor superjachten geproduceerd. Ons team kan het interieur van uw jacht aanpassen en bijwerken, van kleine details tot complete herontwerpen, zodat u de oceanen in comfort en stijl kunt verkennen.

Het gaat
om de details.

Wij staan klaar om uw dromen waar te maken. Met jarenlange ervaring in superjachtontwerp weet Zijlstra gepersonaliseerde woonruimtes te creëren die tot de verbeelding spreken, voortbouwend op onze ervaring om de beste luxe interieurs te creëren. Wij staan voor u klaar met alle productiedisciplines, van ontwerp en productie tot installatie en de styling.

Fotograaf Ray Main – Foto’s met dank aan Royal Huisman

Holland
Yachting
Group.

De Nederlandse superjachtindustrie levert superjachten van de hoogste kwaliteit. Holland Yachting Group vertegenwoordigt de gehele branche, bestaande uit superjachtbouwers, ontwerpbedrijven, systeemintegrators, bouwspecialisten, architecten en leveranciers van maritieme apparatuur.

Het is hun missie om de concurrentiepositie van de Nederlandse jachtindustrie te verbeteren
in globale markten en ter bevordering van de internationale handel.

Zijlstra Interiors is lid van de Holland Yachting Group.

Product
advies.

Met toewijding en diepgaande kennis over superjachtinterieurs brengen we de beste materialen samen terwijl we nauw met u samenwerken om een ervaring te creëren die echt uniek is.

Design
studio.

Ons ontwerpteam blinkt uit in het omzetten van de visie en stijl van een klant in elegante en one-off interieurs. We werken samen met wereldberoemde architecten en scheepswerven. Naast de keus uit hoogwaardige eindproducten, kunnen we ook volledig op maat gemaakte interieurstukken voor u ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Elk uniek jacht vraagt om de beste materialen en de hoogste aandacht voor detail.

Tailor
made.

Elk interieur is een meesterwerk dat uitsluitend op bestelling voor u wordt gemaakt door ons team van hoogopgeleide vakmensen.

Klaar voor een nieuw project?