Treca - Hoofdbord ClubTreca - Hoofdbord Club
Treca - Hoofdbord ClubTreca - Hoofdbord Club
Treca - Hoofdbord ClubTreca - Hoofdbord Club
Treca - Hoofdbord ClubTreca - Hoofdbord Club

Tréca | Club Hoofdbord

Tréca biedt hoogwaardige en complete bedden, ontworpen door vooraanstaande ontwerpers om de slaapkamer te verrijken. Bij Tréca bestaat een compleet bed uit een onafscheidelijke set, inclusief het hoofdbord, bedbodem en poten, vergezeld van een matras en topper naar keuze. Als ware decoratieve objecten zijn hun meubels aanpasbaar om alle trends en al uw wensen te volgen.

Hoofdbord Club
Bij Zijlstra Interiors vindt u het assortiment van Tréca, met daarin het luxueuze en elegante Club-hoofdbord. Dit hoofdbord, vervaardigd in Frankrijk met edele en natuurlijke materialen, is ontworpen door Andreas Weber en beschikt over zachte kussens, wat zorgt voor ultiem comfort gedurende de nacht

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag direct een offerte aan

Merk

Ontdek het verfijnde assortiment van Tréca bij Zijlstra Interiors, de officiële dealer in Nederland van dit toonaangevende Franse merk in hoogwaardige bedden. Tréca Paris staat bekend om haar luxe matrassen, volledig vervaardigd in Frankrijk, met zorgvuldig geselecteerde materialen voor een perfecte combinatie van stijl en comfort. Ervaar premium en duurzame nachtrust met Tréca bij Zijlstra Interiors.

Designers

Creatieve samenwerkingen vormen de kern van Tréca’s werkwijze. Het bedrijf heeft altijd samengewerkt met creatieve partners, of het nu gaat om design, tapijten of stoffen. Zoals bijvoorbeeld Annette Lang en Andreas Weber. Als lid van het Comité Colbert, opgericht in 1954, een vereniging van Franse fabrikanten van luxe producten en culturele instellingen, is het merk een toegewijde en invloedrijke vertegenwoordiger van het Franse ‘art de vivre’.

Gerelateerde
Producten

Ontdek het vakmanschap van Tréca. Elk detail draagt bij aan het streven naar perfectie. Exclusief met de hand vervaardigd in Frankrijk, met zorg genaaid, gestoffeerd en opgevuld, vergt het maken van een matras beheersing van vele vaardigheden, maar bovenal vereist het tijd. Tijd is kostbaar om van elk matras een meesterwerk van Frans vakmanschap te maken. Volmaakt in elk opzicht, tot in de kleinste details.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van Tréca in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
Showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.