Ons
verhaal.

Zijlstra Interiors verlegt al sinds 1941 de grenzen op het gebied van luxe interieurs. Onze passie voor de beste stoffen en materialen was er al vanaf het begin. Door een gelaagdheid van afwerkingen en texturen te combineren met vakmanschap en oog voor detail, maakt Zijlstra Interiors interieurontwerpen op maat die woonruimtes verrijken. Met een uitzonderlijk bekwaam en ervaren team leveren wij onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand.

Geschiedenis.

Zijlstra Interiors werd in 1941 opgericht door Ben Zijlstra. Van een eenmanszaak gespecialiseerd in meubelstoffering groeide Zijlstra uit tot een succesvol bedrijf dat complete op maat gemaakte interieurs creëert voor privéwoningen en superjachten.

Onze
visie.

De kunst van het combineren van binnen- en buitenruimtes zit hem in de juiste combinatie van materialen, kleuren, geuren, comfort en energie. Zijlstra Interiors streeft naar perfectie in het ontwerpen, selecteren en produceren van de beste stofferingen, meubels en vloerafwerkingen die samen het ultieme interieur vormen. Een omgeving die het leven zowel binnen als buiten verrijkt, zodat het dé plek wordt waar je samen met vrienden en familie kunt ontspannen en genieten.

Innovatie.

Zijlstra Interiors blijft continu innoveren op het gebied van techniek en engineering om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Elk interieur is een uiting van een volgende stap naar de toekomst. We vragen ons voortdurend af: hoe kunnen we dit nog beter maken? Het gebruik van state-of-the-art machines en geavanceerde oplossingen is daar een goed voorbeeld van.

Onze
vakmensen.

Passie, toewijding en een grenzeloos streven naar perfectie is wat de vakmensen binnen ons bedrijf typeert. Van de werkplaats tot ons projectmanagementkantoor, onze organisatie kenmerkt zich door een hecht team met één duidelijk doel: samenwerken om echt iets moois te creëren.

Realiseer uw dromen.