Tréca Paris

Ontdek bij Zijlstra Interiors het verfijnde assortiment van Tréca, een vooraanstaand Frans merk dat zich al generaties lang toelegt op de ambachtelijke productie van hoogwaardige bedden. Tréca Paris staat bekend om haar uitmuntende expertise in slaapcomfort, en bij ons vindt u de perfecte combinatie van stijl en Frans vakmanschap voor een goede nachtrust.

Producten

Tréca Paris staat bekend om haar luxe matrassen, die volledig in Frankrijk worden vervaardigd. Het merk heeft haar reputatie opgebouwd als toonaangevend in luxe bedproducten, dankzij het respect voor traditie en op maat gemaakt vakmanschap. Voor de Tréca matrassen worden zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor we zowel premium als duurzame bedden kunnen aanbieden.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van Tréca in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.