Treca Trecaflex BoxspringTreca Trecaflex Boxspring
Treca Trecaflex BoxspringTreca Trecaflex Boxspring
Treca Trecaflex BoxspringTreca Trecaflex Boxspring
Treca Trecaflex BoxspringTreca Trecaflex Boxspring

Tréca | Trecaflex Boxspring

Het unieke Trecaflex-systeem combineert de ventilatie van lattenbodems met het comfort van pocketveren. Elke ophangmodule bestaat uit onafhankelijke Omega® pocketveren tussen massief hout en een flexibele gelamineerde houten lat. Dit systeem reageert onafhankelijk en flexibel op het gebruikersgewicht, en biedt homogene ondersteuning over het gehele bedoppervlak.

Trecaflex Boxspring
Bij Zijlstra Interiors kunt u het assortiment van Tréca ontdekken, waaronder het comfortabele Trecaflex-boxspring. Het Trecaflex-systeem biedt het beste van beide werelden: het comfort van pocketveren gecombineerd met de ventilatie- en duurzaamheidseigenschappen van latten. De Trecaflex, Manual en Fixe zijn compatibel, wat betekent dat je een bed kunt hebben met aan de ene kant elektrisch en aan de andere kant handmatig of vast.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag direct een offerte aan

Merk

Ontdek het verfijnde assortiment van Tréca bij Zijlstra Interiors, de officiële dealer in Nederland van dit toonaangevende Franse merk in hoogwaardige bedden. Tréca Paris staat bekend om haar luxe matrassen, volledig vervaardigd in Frankrijk, met zorgvuldig geselecteerde materialen voor een perfecte combinatie van stijl en comfort. Ervaar premium en duurzame nachtrust met Tréca bij Zijlstra Interiors.

Designers

Creatieve samenwerkingen vormen de kern van Tréca’s werkwijze. Het bedrijf heeft altijd samengewerkt met creatieve partners, of het nu gaat om design, tapijten of stoffen. Zoals bijvoorbeeld Annette Lang en Andreas Weber. Als lid van het Comité Colbert, opgericht in 1954, een vereniging van Franse fabrikanten van luxe producten en culturele instellingen, is het merk een toegewijde en invloedrijke vertegenwoordiger van het Franse ‘art de vivre’.

Gerelateerde
Producten

Ontdek het vakmanschap van Tréca. Elk detail draagt bij aan het streven naar perfectie. Exclusief met de hand vervaardigd in Frankrijk, met zorg genaaid, gestoffeerd en opgevuld, vergt het maken van een matras beheersing van vele vaardigheden, maar bovenal vereist het tijd. Tijd is kostbaar om van elk matras een meesterwerk van Frans vakmanschap te maken. Volmaakt in elk opzicht, tot in de kleinste details.

Product
advies.

Zijlstra Interiors is officieel dealer van Tréca in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Limmen of Palma de Mallorca. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onze
Showroom

Laat u inspireren door het team van Zijlstra Interiors tijdens een bezoek aan onze showroom in Limmen. Onze showroom is voorzien van hoogwaardige stoffen, meubels en decoraties en biedt klanten de kans om de mogelijkheden van op maat gemaakte interieurs te verkennen.