Palma de Mallorca.

We hebben een nieuw kantoor geopend in Palma de Mallorca om onze klanten, niet alleen in Mallorca maar in het hele Middellandse Zeegebied, toegang te geven tot onze collectie van de hoogste kwaliteit stoffen en meubels (interieur en exterieur), vloeren, raamdecoratie, bedlinnen en serviesgoed. Het kantoor toont een selectie van op maat gemaakte stukken, evenals het allerbeste van internationale merken. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren, of u nu uw jacht of huis wilt opknappen, of gewoon op zoek bent naar iets unieks.

Zijlstra Interiors heeft in de afgelopen 80 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het creëren van de mooiste interieurs op maat en het verlenen van diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Ons tweede kantoor maakt het niet alleen makkelijker om onze bestaande klanten te ontmoeten en te ondersteunen, maar ook om nieuwe klanten te verwelkomen.

Het kantoor is momenteel alleen op afspraak geopend. Als u met ons wilt komen praten over uw project, stuur ons dan een e-mail of bel ons om een afspraak te maken. 

Route.

Palma de Mallorca, Spanje

Carrer dels Paraires, 29 Principal L-1
07001 Palma de Mallorca
Spanje

Plan uw route